Právě si prohlížíte Pomáhejte s námi!

Pomáhejte s námi!

  • Rubriky příspěvkuNezařazené

Drazí přátelé CRS!

Pomoci není nikdy dost, a tak se na Vás obracíme s žádostí o podporu! Díky Vám pomáháme lidem na cestě již více než rok v podobě CRS, dříve v jiné podobě. Aby naše pomoc mohla být efektivní, potřebujeme stálou podporu, a to jak humanitární tak právní pomoci.

Seznam činností, kterými CRS dnes aktivně pomáhá. 3 ubytované rodiny, 4 rodiny zásobeny potravinovými vouchery, 15 klientů s právní pomocí, ? nespočet rodin s potřebnou pomocí - výbavička pro děti, oblečení, léky...

Potřebných je ale samozřejmě několikanásobně více, ale naše síly na pomoc dalším lidem nestačí…

Co potřebujeme?

– stálé partnery (finanční, modlitební, dobrovolníky)

Aby se naše pomoc mohla dále rozvíjet a CRS tak mohlo pomoci více lidem, potřebujeme mít jistotu, že nás v rozsahu pomoci podpoří dostatečné množství dárců a jiných partnerů. Bez této pomoci se velmi špatně plánuje další činnost, ale i slibuje podpora potřebných. 

Jak nám můžete pomoci?
– finanční podporou CRS

č. ú. 2001727868/2010 – prostředky z tohoto účtu jsou užívány především na právní pomoc, vzdělávací projekty CRS a na chod organizace (bez nich nejsme schopni pomáhat s právními problémy klientů v ČR, přičemž právní status osob je zásadním předpokladem pro další život těchto lidí) 

– finanční podporou Projekt Naděje pro národy

č. ú. 2601742826/2010 – prostředky z tohoto účtu jsou využívány na humanitární a misijní práci, sociální pomoc v ČR (dle aktuálních potřeb – v tuto chvíli na ubytování rodin v Athénách, potravinové vouchery, spodní prádlo pro lidi na ulici, dětské potřeby, léčiva…) 

– podporou prostřednictvím GIVT

Podrobný návod zde: https://givt.cz/jak-to-funguje Díky Givtu nám při současném karanténním nákupu přes internet nebo při nákupu vánočních dárků můžete pomoci bez jakéhokoliv navýšení ceny Vašeho nákupu. 

– modlitebním partnerstvím, osobní pomocí

Prosíme o modlitby za CRS, za naše klienty, za otevřenost srdcí k tématu uprchlictví a migrace. Jednou měsíčně pořádáme modlitební neděli! Vždy vedeme řetěz modliteb za určité potřeby. Sledujte pravidelně náš web, FB, Instagram a dozvíte se, s čím je potřeba pomoci, za co se modlit… 

– šířením povědomí o CRS

Závěrem mnohokrát Vám děkujeme za všechno dobro, které díky Vám můžeme posílat dál! Celá koláž je stvořena z míst, kde jsme díky Vám mohli pomáhat!????