Právě si prohlížíte Pomoc dvěma rodinám v Athénách!

Pomoc dvěma rodinám v Athénách!

  • Rubriky příspěvkuNezařazené

Vybavujete si jak šel Pavel do Athén? Ilona se na takový výlet vydala těsně před uzavřením hranic.

Díky Ilonině cestě jsme získali neocenitelné kontakty. Díky těmto kontaktům můžeme rozjet nový projekt s pracovním názvem „Adoptuj rodinu v Athénách!“. Ode dneška tak svým příspěvkem můžete pomáhat Zahře a jejímu synovi a Fatimě a jejím třem dcerám. O ženách se můžete více dozvědět v přiložených letáčcích. Děti těchto žen pro Vás rovněž nakreslily obrázky. Upřímně doufáme, že si je užijete se stejným nadšením jako my!


Za vybrané prostředky budou těmto dvěma rodinám matek samoživitelek zakoupeny vouchery na potraviny a hygienické potřeby. Naprosto základní potřeby těchto rodin na týden pokryje voucher o hodnotě 20 euro, tedy necelých 550 Kč.

Zelený dům je dobrý dům. Je bezpečný, hezký a útulný. hlavně je v něm i ztracený bráška! (Syn Zahry)
Moře malé umělyně. (Nejmladší dcera Fatimy)

Rodinám můžete poskytnout nejen finanční pomoc, ale také hmotné dary, které následně doručíme. Jedná se např. o oblečení, hygienické potřeby, hry, případně výtvarné potřeby apod. (Nezapomínejte prosím na jazykové rozdíly, zejména u her či knih. V případě knih volte např. anglický jazyk.) Společně s dary můžete také posílat své dopisy či vzkazy! Na detailech se s námi můžete domluvit na info@c-r-s.cz!

Obě rodiny chceme podporovat dlouhodobě. Doufáme, že budeme moci sledovat pozitivní dopad naší podpory na jejich životy. Pokud se k nám chcete v této pomoci připojit, uvítáme jakýkoliv příspěvek na účet Projektu Naděje pro národy:

č.  2601742826/2010
Pro zahraniční platby:
IBAN: CZ0520100000002601742826
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

V této pomoci uvítáme zejména dárce, kteří se rozhodnou podporovat Zahru a Fatimu dlouhodobě, nejlépe pravidelnými platbami, bez těchto příspěvků nebudeme schopni pravidelnou pomoc zajistit.