Právě si prohlížíte ROK s CRS!

ROK s CRS!

  • Rubriky příspěvkuAktuality

Jsme tady 1 rok pro ty, kteří bloudí na cestě za novým životem!

Loni jsme se touto dobou dostávali k finiši příprav pro vznik spolku. Uvažovali jsme nad jménem, právními problémy struktury… Připravovali jsem nespočet žádostí, formulářů, dokumentů. Touto činností jsme chtěli po 5 letech dát formu tomu, co jsme dělali již dříve. Chtěli jsme lépe a více pomáhat těm, kteří opustili zemi, kde doposud žili a nemohou se tam vrátit.  Naše právní pomoc, výjezdy do zahraničí na Balkánskou trasu, sociální a duchovní pomoc lidem u nás totiž začínala nabírat na takovém objemu, že jsme usoudili, že bez pomoci a lepší organizace nebudeme moci dále pomáhat…

Proč Christan Refugee Service? Protože sloužíme především uprchlíkům a jsme křesťané. Proč kompas? Protože chceme ukazovat směr. K novému životu, k východisku problémů, k Bohu.

Za rok, který jsme společně s Vámi mohli pomáhat jsme zvládli 4 výjezdy (Srbsko, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Řecko). Pomohli jsme stovkám lidí. Udělali radost těm, kteří už ve šťastný život nedoufali! Rozdali řadu evangelií, podali několik správních žalob! …. Zkrátka, byl to plodný rok!

Moc děkujeme všem kteří s námi pomohli pomáhat:

  • stálým i jednorázovým modlitebním partnerům
  • dárcům (finančních i hmotných darů)
  • účastníkům výjezdů
  • dobrovolníkům (překladatelům…)
  • spolupracovníkům

Stále hledáme dlouhodobou podporu! Našich projektů i naší činnosti jako celku. Bez Vaší stále pomoci nejsme schopni dlouhodobě pomáhat! Žádostí o pomoc je čím dál tím více, ale bez vaší pomoci ji nejsme schopni poskytnout….