Právě si prohlížíte Jedeme na hranice!!!!!

Jedeme na hranice!!!!!

  • Rubriky příspěvkuUncategorized

Drazí přátelé!

Po delší době dnes vyrazil tým na hranice! Přes veškeré změny v místech návštěvy a plánech na cestu míří čtyřčlenný tým – Ilona, Dorotka, Genia a Jakub do Bosny.

Na místě budou trávit čas s potřebnými, řešit uspokojení základních potřeb a mapovat situaci na hranicích EU – zejména bosensko-chorvatských. 

Prosíme o modlitební a finanční podporu!

Darujte prostřednictvím Darujme

Nebo přímo na účet Projektu Naděje pro národy  – č- ú. 2601742826/2010.

Děkujeme, že pomáháte společně s námi!

Bible v různých jazycích na stole

Misijně-humanitární cesta

Tým Projektu Naděje pro národy vždy přiváží ruku v ruce humanitární pomoc a Dobrou zprávu o naše Pánu! Společně s potravinami, oblečením, obuví, léčivy, otopem… tak tým vždy veze také Boží Slovo – v různých jazycích. Vzhledem k informacím z místa je to tentokrát opět především francouzština. Věříme, že čas, který s lidmi trávíme je požehnáním nejen pro ty, kterým pomáháme, ale také pro nás. Více o Projektu Naděje pro národy si můžete přečíst zde. 

Proč a co podporovat?

V rámci výjezdu sledujeme aktuální a nutné potřeby lidí, na místo tak vozíme omezené množství věcí, nikdy totiž nevíme, co bud evlastně potřeba. Navíc je často problém provést větší množství věcí přes vnější hranice EU. Vaše finanční prostředky tak směřují k pokrytí nákladů cesty, pomoci na místě, a misijní materiály. Díky Vám tak lidé na cestě mohou ucítit Boží, ale i lidské přijetí!