Právě si prohlížíte #vánocenacestě

#vánocenacestě

Drazí přátelé!

Po delší, koronavirové, pauze se letos opět vydáváme na cesty s vánočními balíčky! Již v příštím týdnu vyjíždí první tým do Bulharska, kde vezou balíčky od polské organizace CME. (Děkujeme za Vaši štědrost!). Následovat ale budou ještě dva výjezdy…

V prvním lednovém týdnu by se pak vydaly dva týmy na Balkán. Jeden do Bosny a Hercegoviny, kde mimo vánoční balíčky bude distribuovat zejména potřebnou humanitární pomoc. Druhý tým pak zamíří do Srbska!

Na oba z těchto výjezdů nemáme balíčky připraveny, protože jejich převoz přes hranici je natolik náročný, že se o to pokoušet nebudeme. Balíčky nakoupíme a zabalíme přímo na místě.

A tady nastupuje prostor pro Vaši spolupráci!

Protože budeme balíčky dělat na místě, potřebovali bychom finanční podporu. Pro Srbsko bude nutné připravit minimálně 300 balíčků, které dostanou děti v srbských uprchlických táborech. Jeden balíček by měl mít přibližně hodnotu 300 Kč.

Přispět na balíčky můžete tradičně na účet Naděje pro národy:

  • 2601742826/2010

Nebo přes zřízený projekt na Darujme.

Pro Bosnu je počítání dětí prakticky nemožné, přístup do uprchlických táborů je tam velmi komplikovaný. Dárky budeme rozdávat dětem mimo tábory.

 

 

Předem děkujeme za Vaši podporu!